![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu stiu ca reductilul este prescris doar de catre medic, PE LANGA REGIM SI SPORT. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 4-May 07 Member No.: 1,586 ![]() |
eu stiu ca reductilul este prescris doar de catre medic, PE LANGA REGIM SI SPORT. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mersi pentru primirea calduroasa! In farmacii se elibereaza si fara reteta, deci la simpla cerere. Regenonul e mai periculos si nu se da fara reteta (e amfetamina). Dar Reductilul este nou (cel putin in Romania) si de aceea nu cunosc pe nimeni care sa ia de mai mult timp. Cine a luat zice ca a slabit din primele zile de tratament. Desigur, scrie si in prospect ca trebuie si regim si sport, dar...cine ia seama? Era intr-un timp intr-o revista o reclama la nu stiu ce medicament pt slabit (nu-i dadea numele, trebuia sa comanzi ) si se foloseau de imaginea Mihaelei Tatu, zicand ca in 3 ani dupa ce a slabit nu a luat deloc in greutate. Acum insa, cum Mihaela Tatu s-a ingrasat iar, Catalin Crisan i-a luat locul in reclama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu una nu intentionez sa slabesc (am 45 kg) , dar am prietene care vor. Totusi parca e mai greu sa faci sport cand ai 100 kg decat daca slabesti 20 si apoi te apuci de sport pentru a te mentine la greutatea la care ai ajuns. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) <style_emoticons/default/blush.gif> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:28 PM |
|