![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 17-January 07 Member No.: 1,054 ![]() |
Buna ziua.
Am si eu anumite nelamuirir legate de testele de sarcina.. Am facut 2 teste de sarcina , atat Barza catr si Clear Blue. ambele au iesit pozitive. Asa ca am facut si test de sange. Rezultatele au fost cam neclare pt mine. Am primit o foaie pe care scria horminul beta - hcg valuare 6256 mUI/ml interval de referinta 0.1-5.3 intervalul de referinta corepunde pacientelor in afar perioadei de sarcina si mai erau niste comentarii in sapt 5 de sarcina intervalul e 217-7138 in sapt 6 de sarcina intervalul e 158-31795 in sapt 7 de sarcina intervalul e 3697-163563 nu stiu exact ce sa inteleg din test, pt ca 6256 cat mi-a iesit mie se incadreaza in toate cele 3 intervale (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Poate cineva sa ma lamureasca? Va multumesc anticipat |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit!
Sa stii ca zilele trecute am vazut la Tv intr-un show cu o familie care era filmata 24/7 cum sotia i-a aratat un astfel de test sotului si era insarcinata, o liniuta roz intens si cealalta un roz pal. Nu stiu totusi de ce apare dicoloratia asta, stiintific vorbind. Eu cred ca raspunsul e pozitiv, iar pe mai departe ar trebui neaparat sa incerci la un ginecolog care-ti va spune mai exact decat orice test de sarcina. Bafta, si felicitari daca venirea uni bebe e de bun augur pt tine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:44 PM |
|