![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bun venit la noi, Oliviana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fostul tău ce mai face? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred că neliniştea ta este īntemeiată. Dacă el simte că mai are ceva de lămurit cu fosta, probabil că aşa este. Prudent pentru tine ar fi să te retragi şi să-i laşi să se lămurească īntre ei; ai putea analiza posibilitatea īn care ai fost manta de vreme rea. Totuşi, cātă vreme tipul se tot cuplează cu colege de serviciu, probabil că nu de consecinţele despărţirilor se temea el defapt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Īmi pare că cei doi īşi caută pretexte. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:14 PM |
|