![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Buna din nou, am urmarit sfaturile voastre si am ajuns la concluzia ca cel mai bun lucru este sa astept. Am discutat cu el si mi-a spus ca nu mai are nimic pentru ea. Ok sa zicem ca il cred,dar daca nu este adevarat ce mi-a spus eu nu am de unde sa aflu. Asa ca stept sa vad ce vor face cei doi. Daca vor sa se impace o vor face indiferent de ceea ce zic sau fac eu. Il iubesc dar nu ma mai stresez pentru ca imi fac singura rau. Pina una alta am facut citeva modificari la persoana mea: adica o coafura si o vopsea mai sexi, haine putin mai decoltate ca sa vada baiatul ca pe strada intorc barbatii capul dupa mine. Pa mai vorbim
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:58 PM |
|