![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Oliviana, daca a zis ca nu mai simte nimic pentru ea (indiferent cat de adevarat e sau nu), e foarte bine ca nu te stresezi, poti sa te porti ca si cum gagica aia e si ea pe acolo, prin trecutul lui, bagatelizeaza situatia inclusiv de fatza cu el, ca sa ii intre in cap ca tipa aia nu (mai) reprezinta mare lucru. Apartine trecutului, s-a intamplat si ea pe acolo, bravo ei, acum insa tu esti vedeta in viata lui. Focus pe voi doi, ce faceti impreuna, fi irezistibila si sigura pe tine, scoate-o cu totul din peisajul gandurilor voastre. Din cand in cand, fi sarcastica sau generoasa la adresa ei, daca tot vine vorba, sa para mai curand patetica prin incercarile de fi din nou impreuna cu prietenul tau, decat sa para vreo scorpie (ca mai au unii tropism pentru bad girls si nu vrei sa ii faci reclama in felul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pe ea o cunoaste inside out, pe tine insa are sa te descopere si asta e in avantajul tau.
Daca iese cineva frumoasa, desteapta si relaxata din povestea asta, tu esti aceea. Cealalta ramane pur si simplu o tzatza (ca mie asa mi s-a parut din ce ai scris) care poveste pe la birou intimitati din relatia cu un ex care acum e cu o tipa mai misto - tu. Saracuta, sa avem intelegere si pentru ea, ca nu i-o fi usor sa ne vada impreuna. <3 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:37 PM |
|