IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Fosta prietena o problema?, relatii
oliviana
post May 4 2007, 10:50 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
midnight
post May 9 2007, 04:45 PM
Post #2

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Oliviana, daca a zis ca nu mai simte nimic pentru ea (indiferent cat de adevarat e sau nu), e foarte bine ca nu te stresezi, poti sa te porti ca si cum gagica aia e si ea pe acolo, prin trecutul lui, bagatelizeaza situatia inclusiv de fatza cu el, ca sa ii intre in cap ca tipa aia nu (mai) reprezinta mare lucru. Apartine trecutului, s-a intamplat si ea pe acolo, bravo ei, acum insa tu esti vedeta in viata lui. Focus pe voi doi, ce faceti impreuna, fi irezistibila si sigura pe tine, scoate-o cu totul din peisajul gandurilor voastre. Din cand in cand, fi sarcastica sau generoasa la adresa ei, daca tot vine vorba, sa para mai curand patetica prin incercarile de fi din nou impreuna cu prietenul tau, decat sa para vreo scorpie (ca mai au unii tropism pentru bad girls si nu vrei sa ii faci reclama in felul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pe ea o cunoaste inside out, pe tine insa are sa te descopere si asta e in avantajul tau.
Daca iese cineva frumoasa, desteapta si relaxata din povestea asta, tu esti aceea. Cealalta ramane pur si simplu o tzatza (ca mie asa mi s-a parut din ce ai scris) care poveste pe la birou intimitati din relatia cu un ex care acum e cu o tipa mai misto - tu. Saracuta, sa avem intelegere si pentru ea, ca nu i-o fi usor sa ne vada impreuna.

<3
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Fosta prietena o problema?   May 4 2007, 10:50 AM
Laryss_A   conteaza cateva aspecte pe care tu ar trebui sa le...   May 4 2007, 10:58 AM
buburuzazuza   Eu zic ca daca el nu are nimic de ascuns ar fi mai...   May 4 2007, 11:56 AM
splendora   increderea e cea mai importanta. se pare totusi ca...   May 4 2007, 09:24 PM
oliviana   va multumesc pentru sfaturi. stiu ca trebuie sa am...   May 5 2007, 09:13 AM
buburuzazuza   Stii tu cum e cu plictisitul asta...unele se plict...   May 5 2007, 09:25 AM
splendora   Si eu sugerez acelasi lucru. Daca ii permiti sa ai...   May 5 2007, 09:28 AM
angeldust   Da, sunt de acord ca sunt periculoase intalnirile ...   May 5 2007, 12:00 PM
Bacardi_Girl   Mai, sincera sa fiu, mie nu-mi miroase a bine delo...   May 5 2007, 12:13 PM
Dore   Bun venit la noi, Oliviana. :) Fostul tău c...   May 6 2007, 09:32 PM
oliviana   Buna din nou, am urmarit sfaturile voastre si am a...   May 9 2007, 02:06 PM
splendora   ce ciudat e. facem totu ca sa observe si el ceva s...   May 9 2007, 03:31 PM
kandi   Oliviana, daca a zis ca nu mai simte nimic pentru ...   May 9 2007, 04:45 PM
angeldust   kandi imi place cum gandesti :D si sunt convinsa ...   May 9 2007, 07:38 PM
ZIBBA   haha...situatie destul de cunoscuta... eu zic ca c...   May 10 2007, 01:39 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 08:37 PM