![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
cum pot scoate o pata de rugina (prov de la un nasture metalic) de pe o camasa de raiat?
Merci! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@astronomical: in primul rand te rog sa nu mai folosesti "k" si alte prescurtari de genul asta (este interzis pe acest forum prin regulament (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Daca tricoul este alb incearca cu clor diluat pus numai pe petele respective. @asgaard: eu le scot fara probleme cu Ariel pentru rufe albe (am avut si o intamplare nostima, la curatatorie mi-au zis ca petele astea nu ies, m-am dus la curatatoria cea mai cu mot din München si mi-au zis si acolo ca nu ies, ca de vopsit nu pot vopsi pentru ca pe petele astea nu va prinde culoarea. Si atunci m-am infuriat si-am pus hainele in masina de spalat cu Ariel. Si mi-au iesit ca noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar daca ai dat deja cu nu stiu ce solutii de pete pe ele si n-au iesit, nu stiu cate sanse de reusita mai ai. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:23 AM |
|