![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
haha...situatie destul de cunoscuta...
eu zic ca cel mai bine este...cum zice si kandi...sa ai cuvinte generoase despre cealalta...asa vei iesi si mai mult in evidenta tu,ca fiind si o persoana toleranta...am probat si eu kestia asta si merge la fix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...daca te apuca istericalele la adresa celeilate nu vei face decat sa te pui la acelasi nivel cu ea...deci,sa dam dovada de putina diplomatie si clasa,de-asta suntem femei destepte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...la barbati prinde repede,ei nu au ghearele chiar asa de fine,sa taie fara durere...ei sunt ca niste ursi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lasa-l sa vorbeasca cu ea daca vrea ,asa isi va da si mai mult seama de calitatile tale,interzicandu-i o transformi pe respectiva in "fructul oprit"...si nu vrei asta... eu zic sa stai linistita... hai sa iti dau un exemplu...zilele trecute m-am intalnit in metrou cu fosta prietena a sotului meu...stateam fata in fata...ea nu stie ca eu o cunosc,ea ma cunoaste...si asa inocenta am fost...eram toata o fericire...am avut noroc ca eram si foarte aranjata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...si ca un facut...m-a intrebat in spaniola daca am un ceas...si i-am raspuns la fel...ca da....kiar am prelungit un pic discutia...despre vreme...si depre alte nimicuri,in care am strecurat si un "ma asteapta sotul meu"sa luam masa in oras(lucru neadevarat dealtfel),ca deh...e al meu,nu?...mentionez ca e romanca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:51 PM |
|