IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Fosta prietena o problema?, relatii
oliviana
post May 4 2007, 10:50 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,581

Fosta prietena a iubitului meu lucreaza in acelasi loc cu mine si cu el. De curind am aflat ca tipa a povestit detalii intime despre relatia lor. El i-a cerut socoteala pentru acest lucru iar ea zice ca inca il mai iubeste. Pina la urma au hotarit sa se intilneasca pentru a discuta problema. Eu trebuie sa ma simt amenintata de aceasta viitoare intilnire? Astept orice sugestie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ZIBBA
post May 10 2007, 01:39 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

haha...situatie destul de cunoscuta...
eu zic ca cel mai bine este...cum zice si kandi...sa ai cuvinte generoase despre cealalta...asa vei iesi si mai mult in evidenta tu,ca fiind si o persoana toleranta...am probat si eu kestia asta si merge la fix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...daca te apuca istericalele la adresa celeilate nu vei face decat sa te pui la acelasi nivel cu ea...deci,sa dam dovada de putina diplomatie si clasa,de-asta suntem femei destepte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...la barbati prinde repede,ei nu au ghearele chiar asa de fine,sa taie fara durere...ei sunt ca niste ursi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lasa-l sa vorbeasca cu ea daca vrea ,asa isi va da si mai mult seama de calitatile tale,interzicandu-i o transformi pe respectiva in "fructul oprit"...si nu vrei asta...
eu zic sa stai linistita...
hai sa iti dau un exemplu...zilele trecute m-am intalnit in metrou cu fosta prietena a sotului meu...stateam fata in fata...ea nu stie ca eu o cunosc,ea ma cunoaste...si asa inocenta am fost...eram toata o fericire...am avut noroc ca eram si foarte aranjata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...si ca un facut...m-a intrebat in spaniola daca am un ceas...si i-am raspuns la fel...ca da....kiar am prelungit un pic discutia...despre vreme...si depre alte nimicuri,in care am strecurat si un "ma asteapta sotul meu"sa luam masa in oras(lucru neadevarat dealtfel),ca deh...e al meu,nu?...mentionez ca e romanca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post May 10 2007, 02:09 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ZIBBA @ May 10 2007, 02:39 PM) *
hai sa iti dau un exemplu...zilele trecute m-am intalnit in metrou cu fosta prietena a sotului meu...stateam fata in fata...ea nu stie ca eu o cunosc,ea ma cunoaste...si asa inocenta am fost...eram toata o fericire...am avut noroc ca eram si foarte aranjata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...si ca un facut...m-a intrebat in spaniola daca am un ceas...si i-am raspuns la fel...ca da....kiar am prelungit un pic discutia...despre vreme...si depre alte nimicuri,in care am strecurat si un "ma asteapta sotul meu"sa luam masa in oras(lucru neadevarat dealtfel),ca deh...e al meu,nu?...mentionez ca e romanca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

asta a fost prea tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
oliviana   Fosta prietena o problema?   May 4 2007, 10:50 AM
Laryss_A   conteaza cateva aspecte pe care tu ar trebui sa le...   May 4 2007, 10:58 AM
buburuzazuza   Eu zic ca daca el nu are nimic de ascuns ar fi mai...   May 4 2007, 11:56 AM
splendora   increderea e cea mai importanta. se pare totusi ca...   May 4 2007, 09:24 PM
oliviana   va multumesc pentru sfaturi. stiu ca trebuie sa am...   May 5 2007, 09:13 AM
buburuzazuza   Stii tu cum e cu plictisitul asta...unele se plict...   May 5 2007, 09:25 AM
splendora   Si eu sugerez acelasi lucru. Daca ii permiti sa ai...   May 5 2007, 09:28 AM
angeldust   Da, sunt de acord ca sunt periculoase intalnirile ...   May 5 2007, 12:00 PM
Bacardi_Girl   Mai, sincera sa fiu, mie nu-mi miroase a bine delo...   May 5 2007, 12:13 PM
Dore   Bun venit la noi, Oliviana. :) Fostul tău c...   May 6 2007, 09:32 PM
oliviana   Buna din nou, am urmarit sfaturile voastre si am a...   May 9 2007, 02:06 PM
splendora   ce ciudat e. facem totu ca sa observe si el ceva s...   May 9 2007, 03:31 PM
kandi   Oliviana, daca a zis ca nu mai simte nimic pentru ...   May 9 2007, 04:45 PM
angeldust   kandi imi place cum gandesti :D si sunt convinsa ...   May 9 2007, 07:38 PM
ZIBBA   haha...situatie destul de cunoscuta... eu zic ca c...   May 10 2007, 01:39 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 09:16 PM