![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e topicul de anunturi al fetelor care asteapta un bebe iar maria sa bebele este deocamdata la burtica.
Pana acum avem urmatoarele mamici in devenire: - Alexa - cecylly - MonicutzaB Urez viata lunga topicului si cat mai multe pagini! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
annas bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa fie intr-un ceas bun
eu nu stiu ce mi se intampla dar in preajma fiecarei aniversari m-apuca asa o tristete ... visul meu era sa am 3 copii, apoi pt mine anii dintre 20 si 30 au fost foarte tumultuosi si dorinta mea, desi staruia undeva in subconstient, era estompata de probleme. Apoi am avut o sarcina cu probleme, apoi am emigrat, iar integrarea si adaptarea in lumea asta ...altfel, dureaza ani si ca atare dorinta mea capata conturul a ceva ce voi face intr-o alta viata din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insa imi doresc foarte tare inca un puiut, in primul rand pt fetita mea .... ooof poate ma vedeti intr-una din zilele astea ca apar cu vreo veste grozava (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce ziceti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:12 PM |
|