![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Chiar ieri mi-am cumparat dintr-un super market un sutien marca Infiore; Spre rusinea mea sau nu, eu nu am mai auzit de marca aceasta desi preturile sunt ca si cele de la Jolidon.
Eu am cautat un sutien cu efect push-up alb simplu. Trebuie sa recunosc ca n-am gasit decat de dantela. As fi vrut ceva simplu, totusi dar nu la pret foarte mare... Am vazut ca majoritatea firmelor nu au modele foarte multe de sutiene tip push-up.(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Oare suntem putine cele ce chiar avem nevoie de asa ceva?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu cred ca suntem putine, dar asa e si cu pantofii nr 40 de dama sau cu blugii mar 34 in lungime...rar si putine modele.
On-topic: eu sunt in "orasul" Jolidon-ului, care a achizitionat si concurenta, asa ca imi sunt si la indemana, plus ca si imi si plac. Sincera sa fiu, mie imi plac modelele cu dantela si mai sunt niste chestii faine din lycra fara cusaturi, f comode, si niste maieute cu "push-up" cu tot, mi le-as fi luat pe toate culorile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:59 PM |
|