![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Salut Sunt si eu insarcinata in saptamana 12, si am un pic de ghinion, am toxoplasmoza, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) medicul meu a zis ca am imunitate dar tot nu sunt linistita, daca are cineva mai multa experienta o rog mult de tot sa ma ajute cu un raspuns. Pt. ca pe doctorita mea am intrebat-o dar sincer nu ma lamurit, mi-a zis doar sa nu imi fac griji ca totul va fi ok. Merci mult de tot, astept o parere. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Buna,
Pai spune ce anume ti-a iesit pozitiv la toxo: IGG sau IGM. Prima semnifica infectie trecuta si imunitate, a doua infectie recenta in curs (care ar putea fi periculoasa). Daca ai igg pozitiv si igm negativ, stai linistita, ca ai imunitate. Daca ambele sunt negative, nu ai toxo, nu ai avut niciodata, si nu ai imunitate. Daca insa igm este pozitiv, atunci trebuie monitorizat, dat tratament... Dar nu am inteles exact la tine ce anume ti-ai iesit pozitiv. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:35 PM |
|