![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
M-ar interesa sa folosesc un autobronzant bun pt fata, dar nu de la Avon sau L`Oreal, ci ceva de calitate. Daca ati folosit sau stiti, va rog, sa ma anuntati si pe mine.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
si o alta varianta ar fi autobronzantul herbagen.e absolut minunat.nu raman pete deloc dupa dus,culoarea e foarte naturala.singurul inconvenient e faptul ca ramane pielea destul de grasa dupa aplicare,si trebuie stat relativ mult pana sa intre in piele crema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu de obicei obisnuiam sa o folosesc seara,dupa dush,dupa o exfoliere calumea.ma dadeam,stateam cam o juma de ora sa intre in piele complet si ma culcam si dimineata surpriza.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pielea arata magnific:Pacum nu mai am si dupa cum spuneam mai sus folosesc crema de la johnsons in varianta pt piele mai inchisa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:37 AM |
|