![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
buna fetelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
as vrea sa-mi recomandati un sampon care sa dea parului mult volum, sa fie plin de viata, stralucitor..nu stiu daca exista asa ceva, eu nu am gasit inca samponul care sa ma multumeasca deplin (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) astept sfaturile voastre |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
mie nici un sampon de volum nu mi`a lasat parul voluminos.nu functioneaza efectiv, prefer sa folosesc spuma de par de la taft silkflex si parul ramane frumos,se aseaza super . are si volum si nu e deloc incarcat.vad ca multe sunteti multumite de samponul asta solid de la lush ,parca mi`as lua si eu dar sincer nu ma tenteaza sa ma spal pe cap cu ceva solid (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nush ce sa fac.
This post has been edited by mada: May 9 2007, 05:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mada, exact asa credeam si eu, mai ales ca-mi aducea aminte de o perioada ciudata din copilarie cand nu existau sampoane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
crede-ma e absolut divin.....si face o spumaaaaa!!! Ce am obs, e ca e mai bun in combinatie cu balsamul! Cand ma spal doar cu el, se ingrasa mai repede si parca isi pierde volumul mai devreme decat in combinatia cu balsamul! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sunt dupa a 3 a utilizare karma komba + veganese si e superrr le ador, imi straluceste parul asa de frumos si-l simt asa de curat (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) .. multumesc fetelor monicutza, sweet, geoo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:39 PM |
|