![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Femeia nu inseala pentru ca-i este frica, iar barbatului nu-i este frica sa insele... :hainoroc: femeia nu inseala de frica :( ...am stat si m-am gandit de ce ar putea sa-i fie frica unei femei atunci cand isi doreste sa insele: Frica: 1.ca se indragosteste rau de celalalt si asta ii pune in pericol relatia in care se complace? 2.ca s-ar putea ca partenerul sa afle si sa i-a masuri in consecinta? 3.ca tipul cu care doreste sa insele ar putea sa fie un tip de o moralitate indoielnica in sensul ca l-ar putea bate pe umar pe partener si ar putea sa-i arate coarnele? (se poate intampla si asta) 4.de ce vor spune ceilalti, societatea/ "gura lumii" in cazul in care se afla? sau doar frica ca se AFLA si trebuie sa suporte consecintele alegerii facute (aceea de a insela)? nu stiu...la asta m-am gandit acum. hai sa vorbim putin pe marginea acestui subiect. pt ca vad ca multe persoane sunt de acord ca frica este principalul motiv pt care o femeie nu inseala. voi ce parere aveti despre cele de mai sus? mai sunt si alte motive de frica? daca sunt off topic, spuneti-mi si mut subiectul la alt topic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:41 AM |
|