IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pot pleca/demisiona fara preaviz?, Sau ma dau in judecata angajatorii?
blu_dea
post Jun 3 2006, 01:19 PM
Post #1

Musafir

Fetelor,as vrea sa plec de la firma la care sunt,fara preavizul de 15 zile(pt k la cum il stiu pe seful meu...mi-ar scoate perii albi in alea 2 sapt).
Intrebarea mea era..ce se poate intampla,totusi,daca dintr-o zi nu mai vin?stiu k la lege scrie k pot fi data in judecata..dar ma intreb cat e de posibil asta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Ciresica
post Aug 23 2006, 02:13 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

oki, deci trebuie sa te duci in preaviz. dar se poate lua concediu in preaviz? eu mai am 19 zile de concediu si nu cred ca mi le vor plati dc plec... ma refer la concediu cu sau fara plata. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) mentionez ca eu am inlocuitor in firma.

+Quote Post
Elena81
post May 15 2007, 12:13 AM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Constanta
Member No.: 1,516

QUOTE(ciresica_dulce @ Aug 23 2006, 03:13 PM) *
oki, deci trebuie sa te duci in preaviz. dar se poate lua concediu in preaviz? eu mai am 19 zile de concediu si nu cred ca mi le vor plati dc plec... ma refer la concediu cu sau fara plata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mentionez ca eu am inlocuitor in firma.

Raspunsul banuiesc ca nu mai este valabil, dar fie, pt altele le poate fi de ajutor.
Eu mi-am dat demisia cu preaviz de 15 zile, doream cat mai repede sa scap de locul asta de munca, vroiam sa nu mai merg a 2a zi la serviciu deloc. Bine ca nu am facut-o pentru in cartea de munca apare ca "pata" si daca e sa te mergi in alta parte, angajatorii observa ca ai avut probleme. Iar ca si concediu inainte de demisie, nu te sfatuiesc, pentru ca trebuie sa restitui banii. Asa ca am asteptat 15 zile si acum invat pentru a intra in invatamant ca titular.

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Pot pleca/demisiona fara preaviz?   Jun 3 2006, 01:19 PM
Dore   Blu_dea, este foarte-foarte probabil sa fii data i...   Jun 3 2006, 01:33 PM
ciresica_dulce   oki, deci trebuie sa te duci in preaviz. dar se po...   Aug 23 2006, 02:13 PM
Elena81  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 11:09 AM