![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
am citit cu drag ce ati postat si sincer am si plans la unele mesaje...de ce? pai....eu nu ca nu ma inteleg cu mama, dar de-a lungul timpului s-au intamplat multe care ne-au distantat relatia eu-parintii...A venit vremea sa ma indragostesc pe la 19 ani , cunosteau baiatul dar nu-l prea placeau (prejudecati ca nu are tata si e din flori..etc) au inceput scandalurile, interzicerile de ore, controale..mentionez ca-s unicul copil..Incet, incet m-am departat sufleteste de ei chiar si de mama care ma cam intelegea dar tata fiind autoritar si sever, o domina..Si-au dat seama dupa ani ca noi ne iubim, si printr-o intamplare urata acel baiat le-a oferit posibilitatea sa stea intr-o locuinta de-a lui...Si-au schimbat brusc atitudinea fata de el, de noi,de relatia noastra dar eu tot nu am putut depasi momentele in care ma certau ca am venit la 19.30 in loc de 19..Mama e draguta, sensibila dar educata ca pe vremuri cu principii si prejudecati, scoala putina....Mi-as fi dorit sa fie altfel mama mea..vorbim acum dar nu orice, nu-mi plac oamenii care critica orice sau nu au o gandire libera..chiar daca ma stiu dar nu ma cunosc/ chiar daca ma iubesc enorm dar parca uneori dispare iubirea daca nu fac ceva ce lor nu li se pare normal / etc.....Stiu ca au facut multe pentru mine sa nu-mi lipseasca ca si copil, ma iubesc dar .....cam atat, eu cam vorbit de amandoi, pentru ca am2 se completeaza unul pe altul, si tata domina si gandirea mamei, dar asa cum sunt ii iubesc, si nu prea arat..Am afisata aceeasi raceala de acum multi ani si cred ca-i doare fff mult......dar si pe mine
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:48 PM |
|