![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
am un somn agitat , nu prea pot dormi bine, si cand adorm visez ciudat si de multe ori chiar urat...ma rog imediat cum ma trezesc apoi iar nu mai pot adormi si parca continui visul cu ochii deschisi..Poate e de la prea mult stres, mai multe ganduri si-n-toate partile, Mi-am spus de multe ori ca ma duc la preot dar nu am fost, mi-e cam jena..ce as putea lua sau face ca sa dorm si eu o noapte intreaga, linistita. Sunt o persoana credincioasa si spirituala, dar cu atatea vise ciudate , in special cu bunica mea care a murit de curand, cu buni meu care traieste si e singur la tara, [preoti, pisici, caini...] sincer f urat visez...
|
|
|
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
in primul rand niste vitamine MagneB6 te ar ajuta foarte mult, o cana de lapte seara sau un ceai de tei sau sunatoare
mai sunt la plafar niste picaturi de la fares cu valeriana foarte bune e natural nu da dependenta sau alte efecte secundare, neaparat sa te ausugestionezi pt ca defapt totul totul se petrece in creierul nostru asa ca nu te mai gandi la asta incearca sa te calmezi sa vezi ca intr o saptamana iti revii si eu am avut perioade stresante dar incerc efectiv sa nu ma mai gandesc, sa caut alte preocupari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:01 PM |
|