![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
am un somn agitat , nu prea pot dormi bine, si cand adorm visez ciudat si de multe ori chiar urat...ma rog imediat cum ma trezesc apoi iar nu mai pot adormi si parca continui visul cu ochii deschisi..Poate e de la prea mult stres, mai multe ganduri si-n-toate partile, Mi-am spus de multe ori ca ma duc la preot dar nu am fost, mi-e cam jena..ce as putea lua sau face ca sa dorm si eu o noapte intreaga, linistita. Sunt o persoana credincioasa si spirituala, dar cu atatea vise ciudate , in special cu bunica mea care a murit de curand, cu buni meu care traieste si e singur la tara, [preoti, pisici, caini...] sincer f urat visez...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ciucinica, sa inteleg ca somnul iti este unul agitat de cand cu evenimentul neplacut, sau de obicei aveai problema asta?
Daca e de obicei, atunci trebuie sa iei niste pastile pt calmare. Indicate ar fi cele din plante pt ca nu dau dependenta. Eu acum 4 ani, la BAC luam Calmogen, m-au ajutat mult sa ma relaxez si sa dorm mai linistit pt ca si eu aveam o groaza de cosmaruri. Iar daca somnul ti-e zdruncinat mai de curand, atunci trebuie sa incerci sa-ti schimbi putin lucrurile la care te gandesti, mai ales inainte de somn! S-a demonstrat stiintific ca, creierul (hmmm....nu e cacofonie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) " lucreaza" exact cu ce-i dai tu inainte de somn. Deci daca incerci sa te gandesti la lucruri placute (nu amintiri, pt ca acestea deviaza!) eventual la lucruri pe care vrei sa le faci si ce impact crezi ca vor avea asupra ta, vei da un alt gen de material pt dezvoltare nocturna!!! Incearca sa-ti linistesti si sufletul si mintea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu ca este greu, poate niste pastile te vor ajuta, si chiar putin sport pt oxigenarea sangelui!!! Sa ne tii la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:19 PM |
|