![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca Britney Spears si-a revenit: a fost reperata la un tur de shopping in Beverly Hills. Supla si zambitoare.
(IMG:http://www.bunte.t-online.de/c/10/80/42/84/10804284,tid=d.jpg) Ce ziceti, o va tine mult optimismul asta? |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, asta cu Maria Marinescu si Mr Tiriac jr mi s-a parut intradevar bomba!!! Stau si "cujet" adanc, trebe sa fie tare lihnite dupa bani gagicile astea din asa zisa high life, de-i cauta pe baieti cu lumanarea, poate poate o pica unul in plasa...dar nici cu ei nu mi-e rusine! Una cu numele si prestanta, ca mde, e de fam buna, iar alta "la aparate". Bravo lor daca-si gasesc "front de lucru"!
Si ati vazut-o pe M.Marinescu cum avea parul "aranjat" la cununia civila?! Coada de cal "ravasita"...n-oi fi eu critic de specialitate, dar coama aia ciufulita de pe capul ei m-a lasat masca! Nici la inmormantare n-as fi aparut asa "cool", cu toate ca acolo ar fi avut mai mult succes figura aia "dramatica". |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mai, apropo la Maria Marinescu si Mr Tiriac eu zic ca femeia a fost cea mai desteapta!!!!!!!!! Cred ca Monicuta lui Iri isi da cu tifla'n cap!! Se poate si frumos, si tanar si cu bani....daca stia ea....nu se lega la cap cu bosorogu' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:41 PM |
|