IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"
kalua
post Apr 17 2007, 09:16 PM
Post #1

Musafir

Se pare ca Britney Spears si-a revenit: a fost reperata la un tur de shopping in Beverly Hills. Supla si zambitoare.
(IMG:http://www.bunte.t-online.de/c/10/80/42/84/10804284,tid=d.jpg)

Ce ziceti, o va tine mult optimismul asta?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Apr 18 2007, 11:50 AM
Post #2

Musafir

Domle, asta cu Maria Marinescu si Mr Tiriac jr mi s-a parut intradevar bomba!!! Stau si "cujet" adanc, trebe sa fie tare lihnite dupa bani gagicile astea din asa zisa high life, de-i cauta pe baieti cu lumanarea, poate poate o pica unul in plasa...dar nici cu ei nu mi-e rusine! Una cu numele si prestanta, ca mde, e de fam buna, iar alta "la aparate". Bravo lor daca-si gasesc "front de lucru"!
Si ati vazut-o pe M.Marinescu cum avea parul "aranjat" la cununia civila?! Coada de cal "ravasita"...n-oi fi eu critic de specialitate, dar coama aia ciufulita de pe capul ei m-a lasat masca! Nici la inmormantare n-as fi aparut asa "cool", cu toate ca acolo ar fi avut mai mult succes figura aia "dramatica".

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 12:09 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Mai, apropo la Maria Marinescu si Mr Tiriac eu zic ca femeia a fost cea mai desteapta!!!!!!!!! Cred ca Monicuta lui Iri isi da cu tifla'n cap!! Se poate si frumos, si tanar si cu bani....daca stia ea....nu se lega la cap cu bosorogu' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Stiri mondene si barfe la adresa societatii "inalte"   Apr 17 2007, 09:16 PM
pokemon   eu auzisem ca ar fi iar insarcinata si ca nu prea ...   Apr 18 2007, 09:10 AM
angeldust   mie numa supla nu mi se pare :lol:   Apr 18 2007, 09:24 AM
dr_wise   La cat e de "americanca" in gandire, sur...   Apr 18 2007, 09:24 AM
angeldust   mie cea mai tare stire din ultima vreme mi se pare...   Apr 18 2007, 09:26 AM
kalua   :lol: Se intampla des asa ceva. Ieri a implinit V...   Apr 18 2007, 09:42 AM
MonicutzaB  
  Sep 19 2007, 12:22 PM
Maàt   DIVORT. Ion Alexandru si Maria Tiriac au di...   Sep 19 2007, 01:02 AM
angeldust   Si s-a impacat Ion Ion cu fosta? Sau e liber acu? ...   Sep 19 2007, 09:27 AM
Bacardi_Girl  

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 10:41 PM