![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
am un somn agitat , nu prea pot dormi bine, si cand adorm visez ciudat si de multe ori chiar urat...ma rog imediat cum ma trezesc apoi iar nu mai pot adormi si parca continui visul cu ochii deschisi..Poate e de la prea mult stres, mai multe ganduri si-n-toate partile, Mi-am spus de multe ori ca ma duc la preot dar nu am fost, mi-e cam jena..ce as putea lua sau face ca sa dorm si eu o noapte intreaga, linistita. Sunt o persoana credincioasa si spirituala, dar cu atatea vise ciudate , in special cu bunica mea care a murit de curand, cu buni meu care traieste si e singur la tara, [preoti, pisici, caini...] sincer f urat visez...
|
|
|
![]() |
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
chestia cu valeriana nu am incercat-o
calmogen am mai luat de-a-lungul anilor, efectul era doar cand le luam si atat...da ma stresez inainte de culcare , ma gandesc la "n" lucruri , am incercat sa ma relaxez dar nu prea tine....sunt multe probleme in viata de zi cu zi si chiar daca mi-e somn , atipind imi vin in minte si pac dispare tot somnul...si parca vin de-a-valma asa toate gandurile.Am avut momente si momente, cand munceam ff mult nu adormeam de oboseala chiar daca imi era rau de somn, acum ca e cald si transpir ma trezesc si mai des in mijloc de noapte....am totusi 26 ani si nu as vrea sa recurg la medicamente dar chiar am mai luat si cate un extraveral uneori...Sunt fff sensibila si chiar daca aud de un necaz a cuiva, sau ceva rau ma preocupa..acum nu mai am un loc de munca si ma stresez la maxim....stau in chirie...vin examenele la fac...organizarea nuntii (sala muzica, foto, verighete) , banii...sanatatea mamei, cateva neintelegeri cu sotul..."n"nnnnn" lista continua....parca sunt paranoica dar chiar am ceva probleme si toate revin in noapte... o sa incerc valeriana, mersi |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu esti singura sa stii, si eu sunt un specimen infect care are obiceiul sa treaca tot in revista exact inainte de somn.....si ma mai oftic ca am facut " asa" in loc de " asa" si ma invart in pat (iti spun sincer in 2 luni eu rup cearsaful!!!!) de 2 saptamani am adoptat alta logica! cu o ora inainte de culcare " am voie" sa ma gandesc la probelemele din ziua care va urma (NU CE DEJA s-a intamplat) apoi imi fac un program, fara sa ma panichez ca nu-l pot duce la capat, sincer, intr-un final totul se rezolva, iar daca nu, asta e, vom supravietui!!!!
Iar exact pana sa adorm, ma gandesc la viitoare vacante, concedii...lucruri care sa ma linisteasca, sa-mi dea forta sa merg mai departe!! Sa stii ca e posibil si sa ai carenta de Calciu (pt nervozitate si neliniste) sau alte minerale si Vit! Fa si niste investigatii medicale! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:53 PM |
|