IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vise ciudate
ciucinica
post May 17 2007, 11:38 AM
Post #1

Musafir

am un somn agitat , nu prea pot dormi bine, si cand adorm visez ciudat si de multe ori chiar urat...ma rog imediat cum ma trezesc apoi iar nu mai pot adormi si parca continui visul cu ochii deschisi..Poate e de la prea mult stres, mai multe ganduri si-n-toate partile, Mi-am spus de multe ori ca ma duc la preot dar nu am fost, mi-e cam jena..ce as putea lua sau face ca sa dorm si eu o noapte intreaga, linistita. Sunt o persoana credincioasa si spirituala, dar cu atatea vise ciudate , in special cu bunica mea care a murit de curand, cu buni meu care traieste si e singur la tara, [preoti, pisici, caini...] sincer f urat visez...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ciucinica
post May 17 2007, 12:23 PM
Post #2

Musafir

sincer nu am facut de mult niste analize..si cu calciul am probleme de ani de zile...mai nou imi amortesc f tare picioarele si mainile...
cu cearsaful ai dreptate..e botit dimineata

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 01:15 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(ciucinica @ May 17 2007, 01:23 PM) *
sincer nu am facut de mult niste analize..si cu calciul am probleme de ani de zile...mai nou imi amortesc f tare picioarele si mainile...
cu cearsaful ai dreptate..e botit dimineata

cred ca primul pas ar fi sa faci niste analize la sange, sa-ti dai seama ce carente ai!!! Sigur e ceva si acolo! Eu m-am mai calmat si de cand iau calciu si vit E zilnic! Eu inca sunt agitata rau noaptea, ma frec de pe o parte pe alta mereu (si sunt si constienta de asta) dar macar nu mai visez rau decat rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post May 17 2007, 02:03 PM
Post #4

Musafir

eu am spasmofilie tot asa am patit si eu mi au amortit mainile si nu mai puteam sa le misc se inclestasera, trebuie o dieta nu mai manca dulciuri, cafea, cola, nu prea multa carne. Lipsa de calciu duce la stres si irascibilitate de aceia te stresezi eu de la Ca si Mg m am mai calmat dar ti am zis incearca sa citesti sau sa stai la calculator inainte de somn apoi direct in pat fara sa te mai gandesti la nimic e greu si eu incerc sa nu mai pun la suflet si e asa de greu.

+Quote Post
bebe_maria
post May 17 2007, 06:12 PM
Post #5

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Fetelor daca vreti ceva calmant si natural exista niste pastile numite SEDOCALM la plafar, mie imi fac foarte bine cand sunt nervoasa/stresata/agitata. Uitati si prospectul:

SEDOCALM , comprimate
produse naturale

Forma de prezentare: Produs natural obtinut dintr-un amestec de plante medicinale si ulei volatil, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate.

Compozitie: Chelidonium majus, Hyssopus officinalis, Origanum vulgare, Leonurus cardiaca, Crataegus monogyna, Tilia species, Arnica montana, Aetheroleum Foeniculi.

Actiune terapeutica: Fitocomplexul de principii active din asocierea de plante medicinale al produsului Sedocalm determina in organism o actiune moderat sedativa si antispastica la nivelul sistemului nervos vegetativ. In paralel, determina si o usoara actiune hipotensiva.

Indicatii terapeutice: in stari de hiperexicitabilitate nervoasa, anxie-tate, distonie neurovegetativa, tulburari de climax. La persoanele care lucreaza in conditii de stres, cu predispozitie la sindromul de suprasolicitare, este indicat a se folosi profilactic.

Contraindicatii: Hipotensiune, afectiuni renale grave.

Mod de administrare Intern: Adulti: profilactic: 1-2 comprimate/zi timp de 7 zile; curativ: 1-4 comprimate/zi, timp de 14 zile.

+Quote Post

Posts in this topic
ciucinica   Vise ciudate   May 17 2007, 11:38 AM
divi2007   in primul rand niste vitamine MagneB6 te ar ajuta ...   May 17 2007, 11:44 AM
geoo   ciucinica, sa inteleg ca somnul iti este unul agit...   May 17 2007, 11:56 AM
ciucinica   chestia cu valeriana nu am incercat-o calmogen am ...   May 17 2007, 12:07 PM
geoo   nu esti singura sa stii, si eu sunt un specimen in...   May 17 2007, 12:18 PM
ciucinica   sincer nu am facut de mult niste analize..si cu ca...   May 17 2007, 12:23 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:10 PM