![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
am un somn agitat , nu prea pot dormi bine, si cand adorm visez ciudat si de multe ori chiar urat...ma rog imediat cum ma trezesc apoi iar nu mai pot adormi si parca continui visul cu ochii deschisi..Poate e de la prea mult stres, mai multe ganduri si-n-toate partile, Mi-am spus de multe ori ca ma duc la preot dar nu am fost, mi-e cam jena..ce as putea lua sau face ca sa dorm si eu o noapte intreaga, linistita. Sunt o persoana credincioasa si spirituala, dar cu atatea vise ciudate , in special cu bunica mea care a murit de curand, cu buni meu care traieste si e singur la tara, [preoti, pisici, caini...] sincer f urat visez...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu am prbleme cu somnul.
mai ales de acnd cu caldura,dar si inainte de asta. la fel,ma agit si imi fac probleme de ce nu am facut nu stiu ce,de ce am facut asa si invers etc. am inceput sa beau cate un ceai de tei in fiecare seara si cand ma pun in pat incerc sa ma autosugestionez si imi spun timp de cateva minute,pana mi se goleste creierul,ca trebuie sa adorm.am observat ca merge.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:23 PM |
|