![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
Site-ul asta ar trebui sa prinda la voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Calculator bioritmi De acum inainte puteti sa folositi toate chestiile alea ca pe scuze... de exemplu, eu azi am Physical -98%... mi-e lene sa ma ridic de pe scaun (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
la mine nu merge (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/untitled-1.jpg)
moaaaa, ce batrana sunt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 8335 de zile?!?!?!? vaiii.... de celelalte ce sa mai zic.......macar am simtul umorului.....si intuitie....ma rog, asta stiam cand mi-am imaginat ca masina nu mai merge fiindca e ceva grav.....well, ghicisem, era grav!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:48 PM |
|