![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe undeva e normal ca pasiunea sa se mai domoleasca dupa o perioada indelungata. Si stresul chiar ajuta ca toate astea sa se intample mai repede. Dar se pot face foarte multe chestii care nu neaparat se termina cu sex, in cazul in care amandoi sunteti foarte obositi. De multe ori "pillow talk" sau o imbratisare, un gest dragut, sudeaza un cuplu mai mult decat sexul. Evident asta nu inseamna ca poti renunta de tot la el, are si el rolul lui. Din cand in cand e bine sa va luati amandoi o vacanta sau pur si simplu sa va inchideti 2 zile in dormitor si sa nu mai iesiti de acolo decat pentru a bea apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:58 AM |
|