![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
indiferent de ce spunem acum sau mai tarziu....nu vom uita niciodata pe nimeni care ne-a trezit o oarecare sclipicire la inimioara si a facut-o sa bata din ce in ce mai tare...
nu o sa uitam prima "iubire"...tot ce trece prin viata noastra ne marcheaza cu cate un stegulet... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Omul este atat de complex, incat are puterea incredibila de a iubi de fiecare data in alt fel!!!! Nici o iubire nu seamana cu o alta!!! Iar daca "prima" iubire a fost invaluita numai de lucruri placute, atunci e clar NU SE VA UITA NICIODATA!
Deci da, prima iubire e speciala, un punct de referinta!!! Si eu am avut parte de una deosebita, imi va ramane in suflet toata viata, dar la fel va fi si cu cea pe care o traiesc acum! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 03:23 AM |
|