![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Poate stie cineva de o sala de aerobic in zona stadionului Lia Manoliu...
Am auzit ca ar fi una cu instructori tari pe acolo , dar nu stiu exact unde si cum se chiama ... Va pup . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Poate stie cineva de o sala de aerobic in zona stadionului Lia Manoliu... Am auzit ca ar fi una cu instructori tari pe acolo , dar nu stiu exact unde si cum se chiama ... Va pup . :hohote: :hohote: :hohote:...ca sa vezi ce kestie...pe eva o tipa spunea ca sala asta "tare" este chiar langa Restaurantul Arena.sincera sa fiu, acest restaurant se vede de la mine din casa, dar nu am avut curiozitatea sa vad ce e langa resturant (trecand in fiecare zi pe acolo,nu mi s-a parut a fi o sala de fitness, dar daca te intere, pot sa vad maine ce si cum). si pe mine m-ar intere o sala de fitness relativ aproape de casa (stadionul Lia Manoliu), dar nu am gasit. despre salonul Esenza" stie cineva ceva?tot de o tyipa aflasem ca se face Tae-bo k lumea.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:06 AM |
|