![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE elle, cand esti intr-o relatie si iubesti persoana de langa tine, nu inseamna ca nu mai vezi pe langa tine si nu te poti simti atras din punct de vedere fizic si de altcineva. dar nu mergi mai departe pentru ca nu vrei sa ranesti persoana de langa tine si sa o pierzi. de fapt, cred ca barbatii pot sa faca diferenta mai mult intre iubire si atractie/relatie pur fizica. pentru noi femeile trebuie sa existe o combinatie a celor doua... :-* nope parerea mea. daca incepi sa te simti atras de alti oameni inseamna ca in relatia in care esti, iubirea a fost inlocuita usor, usor, de obisnuinta, de caramaradenie sau, nu stiu, dar focul ei s-a piedut undeva pe drum... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:16 AM |
|