![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Cum va descurcati voi cu pantofii noi? mie imi fac niste batai....imi curge sange in pantofi nu alta! si a doua zi e groaznic pentru ca nu mai pot merge bine cu nimic....si daca faceti batai, cu rezolvati sa treaca mai repede? Aseara am dat cu spray pentru arsuri pe ele, vad ca azi se simt mai bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Eu, inainte de a face primul drum cu o pereche de pantofi noua o incalt in casa cateva minute, si merg cu ei.. sesizez punctele in care imi vor face probleme si in locurile alea pun 3 like de plasturi si ma asigur ca acolo raman si nu se dezlipesc! Ah si eu am piciorul stang de 37,5 si dreptul de 37 si m am invatat doar recent minte sa cumpar papuci marimea 38, asta dupa ce am patit-o de 2 ori cu niste papucei marimea 37 care la dreptul veneau perfect iar la stangul ma strangeau de muream! Si vreau sa ma laud.. pentru prima oara am achizitionat o pereche de pantofi care nu mi fac probleme, 38 ofcourse, si sunt mandra de mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:43 PM |
|