![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gelozia?
Cam greu cuvantul si apasator, uneori cand il simtim...ni se taie respirarea, ni se dilata ochii iar bataile inimii sunt sute /minut.. Nu am avut motive intemeiate ci poate asa in capsorul ala mic al meu se invart mai multe lucruri, la fel cum si-n a sotului se-nvart la fel..Nu ne-am facut gelosi si nici nu cred ca am incerca ca ne-am lua la bataie, mai suntem gelosi (eu mai mult)putin asa ..pe trecut dar dupa cateva cuvinte frumoase , trece! Avem incredere unul in altul din acest punct de vedere, nu ne-am face rau in primul rand noua pentru ca e posibil ca din prea multe gelozie sa-ti pierzi jumatatea...Sunt atatea cazuri.. Gelozia e ceva tratabil dar nu imediat, si cu mult ajutor de la partener asigurandu-l ca nu are motive si explicand fff clar ce esti tu pentru el...etc... E normal ca daca pe strada sa treaca o femeie foarte sexi si frumoasa sa se uite asa cu coada ochiului..la urma urmei si noi , femeile, ne uitam!! dar nu se face o tragedie de asta.. Trebuie multa intelegere, incredere si comunicare in orice fel de problema dar mai ales atunci cand apare acest cosmar :gelozia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:33 PM |
|