![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
Si eu am o problema foarte mare cu boala asta. Fac lucruri pe care daca mi le-ar face el mie cred ca m-as enerva la culme si as face scandaluri monstru.
De exemplu.. daca ma uit in telefonul lui si vad un nume de fata pe care eu nu il stiu, ma apuca toti dracii, in schimb in telefonul meu gaseti 80% numere de baieti si restul fete.... Cu lista de messenger la fel, cum vad cate una care nu o stiu mi se scoala parul in cap dar eu am toate id-urile fostilor mei prieteni, ba chiar ma mai si conversez cu ei... Si cea mai tare faza, chiar saptamana trecuta incerca sa imi povesteasca ceva haios, cum s-a dus sa duca o fata la firma pentru un interviu (el este sofer) si eu bieninteles ca am inceput cu intrebarile cele stupide si aferente muierilor care sigur au ceva la cap "Si, arata bine?", "Era frumoasa?", "Cati ani avea"....bla bla...care bineinteles ca au dat drumul la un scandal de toata frumusetea...... Ziceti si voi...... Nu cred ca o sa ma potolesc vreodata...sunt ca argintul viu in ceea ce priveste chestia asta.....si ma omoara si pe mine cu zile, si pe el Si zic un "Fiuh" cu naduf...si inchei! V-am pupat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:54 PM |
|