![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Spor la scris! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da, ai aparut in viata mea ca o raza de soare,ca un suras intre lacrimi,ca un curcubeu dupa ploaie,ca o mana care te ridica atunci cand stai sa cazi!
a trecut un an in care am invatat sa simt.am invatat sa traiesc,am invatat ce inseamna sa iubesti fara sa ceri nimic in schimb.am invatat sa sufar si sa plang din tot sufletul si cel mai important am invatat ca,daca crezi in ele,visele se indeplinesc.nu conteaza cat de greu,dar se indeplinesc! ai aparut ca o luminita care mi a luminat calea! am invatat sa risc si sa cred. cel mai important insa, am crescut...m am maturizat.am aflat ca viata nu e roz,dar ca noi,prin luptele noastre,o putem face sa fie ceea ce ne dorim! mai e putin dragul meu vis....simt adesea ca te prind intre palme si ma tem ca daca le desfac tu vei disparea. apoi ma ciup...si doare...nu esti doar un vis dragul meu vis! esti realitatea mea,esti motivul pentru care lupt,pentru care ma chinui si pentru care sunt fericita atunci cand spune :"am reusit",esti cel pe care incerc sa il fac mandru de ceea ce sunt si esti cel care ma face ca pot sa devin ceea ce imi doresc! mai e putin.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:39 PM |
|