IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Sampon pentru volum?
Cindy
post Apr 1 2006, 03:46 PM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

buna fetelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
as vrea sa-mi recomandati un sampon care sa dea parului mult volum, sa fie plin de viata, stralucitor..nu stiu daca exista asa ceva, eu nu am gasit inca samponul care sa ma multumeasca deplin (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
astept sfaturile voastre
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post May 22 2007, 12:24 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cred ca am mai laudat spray-ul pentru volum de la Tigi, din gama Catwalk, Sexed-up dar o sa o fac si aici..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar da mult volum parului si un volum destul de disciplinat, nu il imbacseste si miroase si foarte bine..stiu ca si Ala era foarte incantata de un spray pt volum de la Catwalk, cred ca tot despre asta era vorba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De cand am inceput sa folosesc sampoane fortifiante pt par fragilizat (am avut o perioada cand mi-a cazut mult par si m-a cam speriat) gen Phytorhum, Kerastase Bain de Force (am mai vazut ceva interesant tot in genul si la Korres), mi se pare ca mi s-a regenerat mult parul, mi se pare mult mai des si are si mult volum..toate sampoanele de genul asta dau mult volum parului, deci rezolv doua chestii in acelasi timp..
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
sweet_girl   Sampon pentru volum?   Apr 1 2006, 03:46 PM
bebe_maria   Pt volum elseve (cel mov) sau sampon pt barbati an...   Apr 3 2006, 10:30 PM
sweet_girl   multumesc bebe-maria pt raspuns.. :kiss: cum ai f...   Apr 6 2006, 09:39 PM
bebe_maria   Pe parul uscat, inainte de spalare, se aplica ulei...   Apr 7 2006, 08:55 PM
Iubitzica_Bombonica  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:28 PM