![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca aveti si voi problema asta: blugi cu stretch in material care se labarteaza la purtat. Eu am doua perechi care dupa o zi de purtat arata cu un numar mai mare pe mine, va dati seama ce catastrofa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce se poate face cu ei, aveti vreo idee? Mie mi-a trecut prin cap sa-i spal la 90 de grade, poate intra la apa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca n-am comis fapta, dar urmeaza. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Eu nu mai suport sa se vada bretelele de la sutien, la fel bretelele de silicon mi se par de prost gust (dupa ce-am purtat cateva sezoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar mi-am luat unele maieuri (top tank) care-s ceva mai "decoltate" pe parti in spate - stati c-am gasit si-o poza, am maieul asta in 3 culori cunosc pe lume (IMG:http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/14947_06_p.jpg) si bretele de la sutien dau de dinafar in spate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sutien fara bretele mi se pare cam aiurea sub maieuas dintr-asta... Ce ma fac, suratelor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca incrucisezi baretele sutienului pe spate nu merge? sau poti sa le prinzi tu una de alta la spate (vorbesc de bretelele normale ale sutienului) cu putina ata, varianta in care poti sa si reglezi cat de sus-jos le prinzi in functie de cat de decoltat e maieul la spate. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:01 PM |
|