IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
kami
post Mar 2 2007, 11:31 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,276

Buna!!
tocmai am realizat ca m-am ingrasat 9 kg in 8 luni.am inceput sa merg la fitness,maine voi face a 5 a sedinta,dar inca nu reusesc sa mananc sanatos asa cum abisnuiam candva...
...asta mi-a cam afectat si respectul de sine,si viata sociala,si tot... de aceea as vrea sa-mi mai impartasiti si voi cate ceva...poate macar de "gura" voastra o sa ma tin.. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Kitten
post May 22 2007, 09:56 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

azi am mancat la munca iaurt cu covrigi, si la pranz cremvursti de pui si o salata imeeeensa de rosii. sunt mandra de mine ca aseara am facut si bicicleta, si 400 de abdomene, si pilates (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am observat ca sunt un fenomen paranormal, pentru ca eu dupa sport pot sa dorm bine mersi... ba chiar bustean... deci voi face seara de acum inainte ca imi prinde bine si nu vad sensul de a ma chinui dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kami   Fitness si inceput de dieta   Mar 2 2007, 11:31 PM
arissuca   Buna, Kami! E o idee f buna! Si eu am de d...   Mar 3 2007, 01:11 AM
angeldust   Arissuca poate ne dai si noua detalii din jurnalul...   Mar 3 2007, 12:08 PM
Kitten   :welcome: kami! si eu am mult de slabit. eu m...   Mar 3 2007, 02:29 PM
arissuca  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 04:41 PM