![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 2-March 07 Member No.: 1,276 ![]() |
Buna!! tocmai am realizat ca m-am ingrasat 9 kg in 8 luni.am inceput sa merg la fitness,maine voi face a 5 a sedinta,dar inca nu reusesc sa mananc sanatos asa cum abisnuiam candva... ...asta mi-a cam afectat si respectul de sine,si viata sociala,si tot... de aceea as vrea sa-mi mai impartasiti si voi cate ceva...poate macar de "gura" voastra o sa ma tin.. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
azi am mancat la munca iaurt cu covrigi, si la pranz cremvursti de pui si o salata imeeeensa de rosii. sunt mandra de mine ca aseara am facut si bicicleta, si 400 de abdomene, si pilates (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am observat ca sunt un fenomen paranormal, pentru ca eu dupa sport pot sa dorm bine mersi... ba chiar bustean... deci voi face seara de acum inainte ca imi prinde bine si nu vad sensul de a ma chinui dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 04:41 PM |
|