![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 23-May 07 Member No.: 1,693 ![]() |
nu consider ca varsta ar trebuii sa stea in calea unei relatii fiecare isi ia propiile decizi eu de exemplu intre mine si iubitu meu sunt 14 ani diferenta si suntem de 3 ani impreuna..binenteles ne confrntam cu o problema el crede ca peste 10 ani nu o sa mai fiu la fel ca o sa ma schimb si poate o sa vreau unu mai tanar eu avand 19 ani.nu stiu cum sai mai explic ca eu p el il vreau vreau sa am casa cu el sa am copiii...lumea e rea baga raca intre noi vrea sa n desparta zicand in fata noastra ca 'frate dar gagicata e cam tanara gandeste bine in viitor o sa ai probleme' ...sunt mentalitati diferite dar daca comunicam si lasam unu de la celalalt e super...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:27 PM |
|