![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blue...bine ai venit la noi pe forum!
As fi vrut sa citesc ce ai scris, sincer, dar imi este imposibil! Fara cratima, fara punct, fara virgula, e greu sa inteleg ceva, parca ar fi in alta limba. Later Edit: Multumesc ca ai editat tu pe acolo ceva, dar inca nu e chiar ce imi doream eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In fine. Am eu niste idei fixe probabil, cum ca toti romanii ar trebui sa scrie cat de cat corect in limba materna. Ca sa raspund la subiect: Si eu am avut o relatie cu un tip cu 10 ani mai in varsta ca mine. A durat 4 ani. L-am cunoscut cand aveam 17 iar la 19 inca mai credeam ca tot ce zboara se mananca. La 20 m-am trezit brusc, am avut o revelatie si la 21 incepeam sa imi traiesc si eu cu adevarat adolescenta. Asta a fost cazul meu, cazul tau nu stiu cum va fi, oricum sesizez deja multe diferente intre noi doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:28 PM |
|