![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blue...bine ai venit la noi pe forum!
As fi vrut sa citesc ce ai scris, sincer, dar imi este imposibil! Fara cratima, fara punct, fara virgula, e greu sa inteleg ceva, parca ar fi in alta limba. Later Edit: Multumesc ca ai editat tu pe acolo ceva, dar inca nu e chiar ce imi doream eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In fine. Am eu niste idei fixe probabil, cum ca toti romanii ar trebui sa scrie cat de cat corect in limba materna. Ca sa raspund la subiect: Si eu am avut o relatie cu un tip cu 10 ani mai in varsta ca mine. A durat 4 ani. L-am cunoscut cand aveam 17 iar la 19 inca mai credeam ca tot ce zboara se mananca. La 20 m-am trezit brusc, am avut o revelatie si la 21 incepeam sa imi traiesc si eu cu adevarat adolescenta. Asta a fost cazul meu, cazul tau nu stiu cum va fi, oricum sesizez deja multe diferente intre noi doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 23-May 07 Member No.: 1,693 ![]() |
as vrea sa ma intelegi,m-am grabit sa scriu ptr ca vroiam neaparat un raspuns simt nevoia sa vb cu cineva,sa mi se dea un sfat.nu stiu daca ma intelegi may angeldust.eu am avut multe de invatat de la el,chiar foarte multe.m-am maturizat foarte repede. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:35 PM |
|