![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Exu meu era cu an mai mic, tineam unul la altul insa erau multe situatii in care imi venea sa ii spun grow the fsck up si intr-un tarziu ne-am despartit..
Iar momentan (de fapt de vreo 5 ani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani) sunt cu un tip cu 8 ani mai mare decat mine cu care am facut click din prima secunda; nu ne-a bagat nimeni strambe, nu m-am simtit legata de maini sau de picioare, oricum nu eram genul care sa se aprinda usor dupa primul mascul feroce care trece strada, si o chestie misto e ca din cand in cand ma simt eu aia mica si tembela for a change, imi place sa il stiu pe el ceva mai matur si stabil decat mine, si sa fiu eu flusturatica atunci cand am chef. Iar in ceea ce priveste baietii de varsta mea, majoritatea ma plictisesc :s |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:27 PM |
|