![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
blue ....sa trecem peste partea gramaticala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu contest ca ai avut multe de invatat, asa ar fi si normal si nu contest nici faptul ca te-ai maturizat mult. Dar la fel de bine stiu ca valorile si necesitatile tale ar putea sa fie altele la 25 de ani decat acum la 19. La asta ma gandesc eu. Ca nu cumva la 25 de ani sa te trezesti spunand "Da' ce mi-oi fi luat eu atatea belele pe cap (barbat cu 14 ani mai matur, cu copil, fosta nevasta, etc), oare nu puteam si eu sa gasesc totusi ceva fara atatea dureri de cap?". Sunt curioasa : cum ti-ai propus sa rezolvi problema geloziei tale? Mi se pare firesc si normal ca el sa pastreze legatura cu fosta sotie si in special cu acel copil. Poate peste cativa ani copilul va dori sa vina sa se mute cu el. Ai putea sa accepti asta de exemplu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:24 PM |
|