![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi minunat sa poti sa te gandesti si sa iei si hotararea potrivita. Eu nu prea am avut cu cine discuta la vremea respectiva si oricum mi se parea ca eu le stiu pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e, nu imi pare rau de experienta, dar sincer imi cam pare rau pentru timpul pierdut. In timp ce prietenele mele se distrau la maxim si si-au facut cele mai tari amintiri din viata lor, eu stateam acasa cu el ca deh....omul isi luase la vremea lui portia de umblat prin cluburi si facut nebunii. Si asta era doar cea mai mica dintre probleme....
Acum, fiecare caz difera, de aceea numai tu esti in masura sa stii cum sa faci sa fie bine pentru tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:30 PM |
|