![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Neata, te rog da mai multe detalii despre uleiul de bebelusi! adica, ma duc la magazin si cer asa? (deocamdata nu am copii si nu ma pricep la lucrurile astea :-X ) eu am mai multe uleiuri pentru bebelusi: 2 johnson (unul simplu, extrem de lichid, altul mai pastos....primul este mai bun), apoi mai am si de la nivea....ce pot spune este ca imi hidratam pielea si inainte de a avea bebe cu aceste uleiuri, numa' k nu sunt spectaculoase pentur corp (poate numai asociate cu un masaj facut de altcineva :P) in schimb pentru demakiere, imi umezesc okii (caci numai okii si buzele le demakiez cu ulei, pentru restul fetei fiind nepotrivit tenului gras, acneic), apoi pe un tamponel demakiant pun un strop de ulei (UN STROP, nu mai mult, caci altfel il scoti greu, de gras ce e...)...nu ustura okii, nu ii irita....mie mi se pare excelent. mai demult ma demakiam pe toata fata, dar delphina m-a sfatuit sa nu o mai fac, caci favorizez aparitia comedoanelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:05 AM |
|