![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca aveti si voi problema asta: blugi cu stretch in material care se labarteaza la purtat. Eu am doua perechi care dupa o zi de purtat arata cu un numar mai mare pe mine, va dati seama ce catastrofa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce se poate face cu ei, aveti vreo idee? Mie mi-a trecut prin cap sa-i spal la 90 de grade, poate intra la apa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca n-am comis fapta, dar urmeaza. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
pai asa, m-am iluminat si eu cu culorile! am si eu o fusta de la naf naf cu model brodat ca a ta, cu verde crud, albastru si roz, si o port cu camasuta verde crud (ies in evidenta mai mult modelele verzi), sau cu roz (ies in evidenta cele roz).
deci, in cazul tau, cred ca merge si cu o camasuta rosie cu manecute bufante, si cu una verde, daca nu it place galbenul. dar am o intrebare: se mai poarta fustele in stil gipsy? ca mi le scot si eu din nou la purtare daca e.... mi-a placut foarte mult genul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:34 PM |
|