![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca aveti si voi problema asta: blugi cu stretch in material care se labarteaza la purtat. Eu am doua perechi care dupa o zi de purtat arata cu un numar mai mare pe mine, va dati seama ce catastrofa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ce se poate face cu ei, aveti vreo idee? Mie mi-a trecut prin cap sa-i spal la 90 de grade, poate intra la apa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Inca n-am comis fapta, dar urmeaza. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
nah pai atunci le port si eu linistita, ca si ale mele sunt mai scurte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
se poarta fustele in clini, bufante sau drepte, conice...ma rog, se cam poarta orice anul asta! si vechile fuste gipsy se transforma in rochii creponate, vaporoase lungi si cu motive gipsy!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt superrr
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:14 PM |
|