![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
exact topicul asta voiam sa-l deschid si eu. eu cred ca am probleme mari cu dulciurile astea, in special cu ciocolata. mananc non-stop. au fost 2 zile in care nu mai era nimic dulce in casa si incepusem sa fac crize, ca o drogata. am fost sa-mi cumpar, si mi-am luat kg de ciocolate si alte dulciuri pe care le-am mancat intr-o ora sau 2. nu vreau sa ajung vreo balena si nici nu vreau sa fac diabet, dar la cum mananc, totul e posibil.
am incercat si machiaju, si alte lucruri, ca sa uit de dulciuri, dar tot nu e o salvare. as vrea sa pot manca doar fructe dar dupa o perioada de mancat doar fructe iar ma apuca crizele. in afara de Crom , mai aveti si alte idei? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu daca am pofta mare de ciocolata mananc 2 tablete atat apoi manac struguri stafide sau smochine sunt dulci si iti faci provizia repede de dulce nu are acelas gust dar totusi e mai sanatos, eu imi repet in minte ca nu e sanatoasa si numai cand ma gandesc ca pot sa fac diabet mai incolo sau o cadere de calciu imi piere pofta imediat, mai folosesc si autosugestia chiar functioneaza uneori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:35 AM |
|