![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu as putea sa fiu cu un barbat care stiu ca are o prietena ca sa nu mai zic de unul insurat, (sunt prea posesiva si ce e al meu e doar al meu nu mi place sa impart) pentru simplul fapt ca peste un timp s ar putea sa mi se intample mie chestia asta eu una cred ca in viata roata se poate intoarce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . ce ma dispera si ma dezgusta in acelasi timp sunt acei barbati care merg cu nevasta de mana si se uita pe strada dupa alte femei si sunt atatia nu am treaba cu amantele care sunt pacalite si afla dupa, ci ma enerveaza alea care stiu si stau pt ca acei barbati au bani. sunt de acord cu tine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:30 AM |
|