![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
anna2689 bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cel mai sanatos este sa te documentezi de pe net cu multa rabdare si atentie.Dai niste search-uri si eviti descrierile saloanelor care practica asa ceva si chiar pe cele din unele reviste din motive lesne de inteles...din cate am aflat eu: sunt necesare mai multe sedinte deoarece parul nu creste tot odata, intre aceste sedinte este necesara epilarea cu lama pe portiunile unde vrei sa aplici la aceasta metoda, trebuie sa eviti soarele iar dupa definitivarea acestui proces trebuie sa te expui cat mai putin la soare si neaparat sa folosesti o crema cu spf30 minimum. Nu este definitiva! Parul va creste la loc dupa o perioada mai mica sau mai mare de timp.Asta depinde de constructia ta si a firului de par dar si de calitatea cu care a fost facut procedeul.Sunt necesare controale regulate chiar si dupa terminarea procedurii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 12:56 AM |
|