![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
QUOTE La un moment dat, cand vine deadline-ul (setat de mine), ori ramane cu nevasta, si numai cu ea, ori ramane numai cu mine. De la un anumit punct (sa zicem numar de ani) nu as mai putea sa fac compromisuri , oricat de mult l-as iubi pe EL. Sa aleaga, daca e barbat cu adevarat, ori eu, ori EA. silvia exact la asta ma gandisem si eu. pentru ac sa fii amanta o perioada e,sa zicem,oarecum acceptabil,se paote intampla,dar sa ramai toata viata in umbra,nu. eu am zis ca oricat l as iubi si indiferent si de ce ar simti el pentru mine,daca s ar ajunge,dar nu prea mai e cazul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ,la acel deadline as pune punct,indiferent de durerea pe care as simti o. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:37 AM |
|