![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ma tot gandesc de vreo cateva zile....care o fi radacina problemei? Vad zi de zi tot felul de cazuri, amantlacuri, neveste inselate, divorturi, familii destramate. Intrebarea ar fi urmatoarea : de ce ajungem noi femeile (si spun "noi" pentru ca da, am fost si eu la un moment dat in aceasta neplacuta situatie) sa devenim amante? Desigur, povestea e alta de la caz la caz, fiecare amanta isi imagineaza ca in cazul ei este ceva special. Dar totusi stau sa ma intreb daca nu cumva miezul problemei este pe undeva comun.
Sa fie oare vorba despre tentatia fructului oprit? Inseamna ca ne multumim cu putin? Consideram ca tot e mai bun decat nimic? Sa fie vorba de principii si valori? Ce fel de atractie mistica exercita asupra noastra barbatul insurat? Daca ati fost in situatia asta, sau cunoasteti cazuri sau pur si simplu aveti o parere, ajutati-ma sa inteleg. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va sochez si eu o leaca: prin tineretile mele agitate mi s-a intamplat si mie sa fiu in aceasta postura, pentru o saptamana intr-o vara. Dar la mine motivul a fost, ca aveam chef de sex, il stiam pe tip de un an, n-aveam chef de o relatie sau alte complicatii, just safe sex. Bine..., ca atunci cand ne-am cunoscut, omu nu mi-a spus ca are si nevasta, dar asta e alt capitol. In fine, mi-a placut, ca in acele momente, am gandit ca un barbat...n-am avut pic de sentimente. El imi mai dadea mailuri dup-aia, dar eu n-am mai avut trebi...mi-am vazut de viata mea.
So, acum, cand sunt femeie casatorita si m-am casatorit din dragoste...si mai am si un respect pentru al meu, nu ma imaginez calcand stramb. Desi, tentatii sunt la tot pasul...conteaza cat suntem noi de verticale si cum vrem sa ne batem joc de propria persoana. Am atatea prietene, care 'fac' pe amantele, ca deja a devenit un subiect normal. Nu ma mai mira nimic. Eu m-am distrat prea bine inainte de casnicie, ca sa-mi mai umble acusica fluturasi prin cap. Urasc persoanele care strica fericirea celor 2 (sunt si f usor de detectat, am ochiul destul de agil)...bagandu-se unde nu le fierbe oala. Desi, si barbatii au partea lor de vina. Replica data de amantul casatorit, sotului, cand l-a sunat sa-l stranga cu usa: 'Pai daca tie ti s-ar oferi o femeie, tu n-ai profita de lucrul asta?!' Asa ca doamnelor...aveti grija la cei de langa voi...ca nu stim ce le poate mintea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:09 AM |
|