![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dragelor/dragilor, vreau sa va intreb : care a fost aparatul (echipamentul) de fitness pe care l-ati folosit, de-a lungul anilor, care a dat cele mai bune rezultate in cazul vostru ? In special, pentru slabire...
Ma refer in special la antrenamentele de cardio. Pana nu demult, am avut o bicicleta stationara. Acum vreau sa-mi cumpar altceva, un stepper sau chiar o bicicleta eliptica, sau poate chiar un treadmill. Astept parerile voastre. |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Sylvia...eu nu stiu daca exista aparatul ideal de facut exercitii acasa. Conteaza foarte mult sa fii consecventa. Eu mi-am luat, dintr-un avant, acum cativa ani, o banda din aia pentru masaj...care zace acum pe post de cuier. Si aparatele colegelor mele tot aceeasi utilizare au. Acum, n-as mai da banii pe nimic.
Mie mi s-a parut super ok bicicleta eliptica (nu stiam ca asa se numeste) la sala. Nu te doare spatele de la ea. Am ceva probleme cu spatele, si chiar si la aerobic, anumite exercitii nu le puteam face. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:44 PM |
|