![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Eu cred ca nu vom reusi sa aflam un scor valabil la vesnica intrebare: ei sau ele. Si asta pentru ca ei au conditii mai avantajoase iar ele stiu sa se ascunda mai bine. Sa dezvolt :
Un barbat nu e judecat prea tare de societate, implicit daca fapta e tolerata o tolereaza si el si nu are mustrari de constiinta. O femeie care inseala e in primul rand denumita cu cuvinte urate si-si pierde respectul celorlalti, fapt care o determina sa se desconsidere dupa o asemenea fapta. Deci el e un cuceritor si ea o "floricica"(termen de pe eva), avantaj el. Avantajul ei e ca stie sa minta mai bine, daca se intampla s-o comita si se intelege cu propria constiinta, e mai priceputa in alibiuri iar barbatul e mai neatent la detalii. Avantaj ea. Ar mai fi si problema varstei, 30-40ani, cand barbatul incepe sa se intrebe daca mai poate atrage, viata de familie e intrata pe un fagas normal, realizarea profesionala in ascensiune, dragostea nebuna intra in rutina si el vrea diversiune, vrea provocari. O femeie in acelasi punct are in primul rand copii, pe langa gospodarie, deci multe probleme care o consuma si nu mai are nici timpul, nici spatiul, macar sa se gandeasca la puterea de seductie, daramite la diversiune. Cand scapa de toate grijile e prea tarziu, pe cand pentru un barbat nu e niciodata prea tarziu :P Iar avantaj el. Acum la partea cu teama de consecinte, femeile sunt mai constiente ca vor pierde in primul rand familia. Si tot din acelasi considerent accepta un barbat care le inseala, pe cand barbatii tolereaza mai greu o femeie care i-a inselat. Din pacate sau din fericire asta nu e o regula :P, deci nu ziceti niciodata, niciodata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:45 AM |
|